doorfluistertje @ BELvue Museum

August 28, 2019

Doorfluistertje is een participatief performance project dat de dynamiek van het telefoonspel gebruikt, maar op een poëtische en meertalige manier. Het gezelschap Medeber Teatro heeft een reeks ateliers georganiseerd met personen van verschillende leeftijden en veel verschillende talen. De bezoekers van het BELvue museum zijn gedurende meerdere namiddagen in augustus en oktober uitgenodigd om ook aan deze ervaring deel te nemen.

Deze performances zullen opgenomen worden en van 21 oktober t/m 10 november 2019 tijdens een expositie in het BELvue museum vertoond worden.

doorfluisterje @ SuperVliegSuperMouche

June 08, 2019

1ste performance (doorlopend) : 13:00 > 15:00
2e performance (doorlopend) : 16:00 > 18:00

Partners : Medeber Teatro, La Concertation-action culturelle bruxelloise, Musee Belvue, Maison des Cultures de Saint-Gilles-Huis der Culturen Sint-Gillis

SuperVliegSuperMouche heeft Medeber Teatro uitgenodigd voor een voorstelling van “Doorfluistertje” op 1/05/19 tijdens Fort-en-Fête in Sint-Gillis als voorproever van het festival. 

Mei zegt doorfluistertje

April 30, 2019

de bouche à oreille doorfluistertje zal worden uitgevoerd in een caravan -hoop whoop whoop whoop - in Sint Gillis voor Fort en Fête op 1 mei voor de dag van de arbeid. 

Op 2 en 3 mei zijn we in het Centre Communautaire Maritime de Molenbeek in het kader van het Festival Arts et Alpha in samenwerking met La Concertation vzw.

Medeber Teatro is verheugd om de bouche à oreille-doorfluistertje te presenteren tijdens de vernissage voor de tentoonstelling Frontières in Huis van Culturen in Sint Gillis

de bouche à oreille - doorfluistertje is een poëtische actie die door drie agenten wordt gecreëerd: de twee deelnemers en het gedicht of de tekst die tussen de twee wordt uitgewisseld. Het in deze voorstelling voorgestelde instrument stelt een tastbare uitdrukking voor van de etymologische betekenis van het woord poëzie - poëzie - uit de Griekse poëzie: het creëren. De interactie tussen de twee deelnemers is zelf een poëtische actie die een poëtisch beeld schept dat tot leven komt dankzij de relatie die er en vervolgens gecreëerd wordt tussen de personen. 

Exceptio-nal bodies @ Zsenne Art Lab

March 08, 2018

Exceptio-nal bodies is een performance-installatie op het gebied van persoonlijke aspiraties en sociale controle. Het publiek krijgt de kans om verschillende wegen te kiezen om de installatie te doorkruisen en de voorstelling vanuit verschillende invalshoeken te ervaren. Deze worden bepaald door een combinatie van hun wilskracht en de constructie van de ruimte zelf. 


Medeber Teatro zal een week lang in residentie zijn in het Zsenne Art Lab, waar ze de materialen die ze in drie jaar onderzoek naar het begrip uitzondering, geïnspireerd door Giorgio Agamben's filosofische project Homo Sacer, zullen vertalen.  


Theater-, bewegings- en poëzieworkshops

February 23, 2023

Theater-, bewegings- en poëzieworkshops in het Italiaans voor kinderen en volwassenen in La Buissonnière, Montenegrostraat 21, Sint-Gillis, Brussel. 

 

Januari - juli 2018

Theater-, bewegings- en poëzieworkshops @ Piola Libri

May 28, 2023

November - december 2017

1 / 1

Please reload

© 2018 MEDEBERTEATRO

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon